Blogs

Ceļš uz Japānas uzņēmumiem

Līdz 2015. gada 20. janvārim unikāla iespēja pieteikties apmācībai un darba praksei kādā no Japānas uzņēmumiem. Šādu iespēju Eiropas Savienības un Japānas industriālās sadarbības centrs piedāvā ar programmas „Vulcanus in Japan” starpniecību. Izvēlētajiem kandidātiem būs iespēja iepazīt un strādāt tādos uzņēmumos, kā „Fujitsu”, „Mitsubishi”, „NTT”, „Hitachi” un citos.

Šī programma sāka darboties 1997. gadā, un tās pamatā vispirms ir viena semināra nedēļa, pēc tam četrus mēnešus seko intensīvais japāņu valodas kurss un tikai pēc tam sākas astoņu mēnešu prakse kādā no japāņu uzņēmumiem. Izvēlētie kandidāti uzsāks projektu nākamā gada septembrī. Projekta noslēgums ir 2016. gada 30. augusts.

Konkursā var piedalīties Eiropas Savienības valstu studenti, kas vismaz trešo gadu studē ar tehnoloģiju un zinātni saistītās fakultātēs. Īpaši gaidīti tiek inženieri, biotehnoloģijas, elektronikas, telekomunikācijas, fizikas un ķīmijas nozaru studenti. Programmas mērķis ir uzlabot un stimulēt rūpniecisko sadarbību un savstarpējo sapratni starp Japānu un ES.

Konkursā tiks ņemti vērā: kandidāta rezultāti studiju procesā, profesoru vērtējumi, angļu valodas prasmes, motivācija, spēja adaptēties un pieņemt citu kultūru. Parasti projektam tiek izvēlēti aptuveni 30 studenti.

Programmu finansē Eiropas Savienības un Japānas Industriālās sadarbības centrs un Japānas uzņēmumi, kas uzņem praktikantus. Ceļa izdevumu apmaksai kandidāts saņem divus miljonus jenu. Valodas kursi un seminārs ir par velti, un visu prakses laiku tiek būs nodrošināta dzīvesvieta.

Papildu informācija: http://www.eu-japan.eu

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku