Blogs

Biedrībai “Latvijas Biznesa Eņģeļu Tīkls” gads

Pirms gada tika reģistrēta biedrība “Latvijas Biznesa Eņģeļu Tīkls”. Šobrīd biedrībā darbojas 43 privātie investori un 3 fondi kā sadarbības partneri, kuru galvenais mērķis ir atrast jaunus daudzsološus projektus, kuros investēt savus privātos līdzekļus.

28. aprīlī notika aprīļa Investīciju sesija, kurā seši projekti klātienē tikās ar privātiem investoriem. To skaitā savus projektus prezentēja biznesa līderi no Nepālas un Lietuvas.

Šobrīd jauno projektu vadītāji aicināti pieteikties uz maija Investīciju sesiju līdz 7. maijam, plkst. 24.00. Mājas lapā www.latban.lv ir atrodama pieteikuma anketa.

Seši labākie projektu vadītāji tiks aicināti uz tikšanos ar investoriem klātienē Investīciju sesijā. Savukārt projekti, kuri nekvalificēsies uz Investīciju sesiju, tiks saglabāti datu bāzē, kas būs pieejama biedrības biedriem-investoriem, kuri, intereses gadījumā, varēs sazināties ar jaunajiem uzņēmējiem individuāli. 

Biedrība ik mēnesi organizē Investīciju sesijas, kurās privātie investori var klātienē tikties ar jaunajiem uzņēmējiem, lai izskatītu iespēju investēt, savukārt jaunie uzņēmēji piesaistīt investīcijas sava projekta attīstībai.

Šajā periodā ir notikušas 11 Investīciju sesijas, kurās 7 projekti ir saņēmuši investīcijas, turklāt ar vairākiem projektu vadītājiem notiek sarunas par iespējamām investīcijām. Atbalstītie projekti pārstāv dažādas nozares un kopējā investētā summa sasniedz ap 500 00.00 eiro. Nozīmīgu atbalstu biedrībai sniedz Latvijas Garantiju aģentūra.

Biznesa eņģelis ir privātais investors, kurš guvis pieredzi uzņēmējdarbībā un investē līdzekļus start-up projektos. Viņš ir nozīmīgs atbalsts jaunajiem uzņēmumiem ar izaugsmes potenciālu to agrīnā attīstības stadijā. Biznesa eņģelis palīdz piepildīt gan savu, gan jauno uzņēmēju mērķi - attīstīt jaunu un daudzsološu uzņēmējdarbību.

Vairāk par šo uzzini šeit.

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku