Blogs

Ļaujiet savam personālam gūt mazas uzvaras

Tiekšanās uz saviem mērķiem lielā mērā līdzinās pužļa likšanai. Lai gan jūs, protams, vēlaties beigu beigās sasniegt galamērķi, jums tomēr ir jāstrādā "soli pa solim", deleģējot nozīmīgus uzdevumus darbiniekiem visos līmeņos. Tā kā lielāko daļu laika jūs pavadīsiet, cenšoties panākt progresu, jums ir jāgūst patika no tā, ko darāt mērķa sasniegšanas labā. Priecājaties par šo procesu un izmantojiet personāla mazos panākumus un veiksmes, lai turpinātu savus pastāvīgos sasniegumus un kopīgā ceļā nonāciet līdz lielu mērķu sasniegšanai ar vienotas komandas garu. Personāls gūstot mazas uzvaras aizvien paaugstinās darbinieku motivāciju, iesaistes izjūtu un piederību uzņēmumam. Apmierinātība ar dzīvi ir par 22% lielāka tiem cilvēkiem, kas bauda pastāvīgu nelielu panākumu plūsmu, nekā tiem, kuri interesējas tikai par vērienīgiem sasniegumiem.

Orlick 1998

Apmierinātība ar dzīvi ir par 22% lielāka tiem cilvēkiem, kas bauda pastāvīgu nelielu panākumu plūsmu, nekā tiem, kuri interesējas tikai par vērienīgiem sasniegumiem.

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku