Blogs

Strādā jebkur!

Jau ceturto gadu pēc kārtas Latvijā atzīmēs "Strādā jebkur!" dienu, kuras mērķis ir popularizēt elastīgu darba stilu un demonstrēt tā priekšrocības. Šogad elastīgā darba stila piekritēji 28.maijā no plkst. 13:00 līdz 15:00 pulcēsies skvērā pretī Latvijas Nacionālajai operai.

Pasākumā dalībniekiem būs iespēja ne tikai kopīgi strādāt un tīkloties radošā vidē, svaigā gaisā, bet arī smelties iedvesmu, klausīties iedvesmojošas prezentācijas, aplūkot jaunākās ierīces un iepazīties ar dažādiem produktivitātes un mākoņa risinājumiem. Tāpat pasākumā varēs uzzināt vairāk par e-pakalpojumu un e-paraksta izmantošanas priekšrocībām, Zaļā biroja ideju un iespējām mazināt sava darba negatīvo ietekmi uz dabu un vidi.

"Strādā jebkur!" ir iniciatīva ne tikai strādājošajiem, bet arī jauniešiem, kuriem pasākumā būs iespēja uzzināt, kā labāk sevi sagatavot darba intervijām, un pat uzrunāt potenciālos darba devējus, kas būs sastopami Operas skvērā.

Pasākuma laikā notiks arī bezmaksas meistarklases interesentiem:
1. Mailigen - "Vai e-pasta mārketings der jebkuram uzņēmumam";
2. DPA - "Meistarklase efektīvam ikdienas darbam mākonī";
3. Riddle PR - "Labās prakses uzņēmumu komunikācijai sociālajās platformās";
4. Pasaules Dabas Fonds - "Zaļais birojs";
5. IDEA Metrix - "Reklāmas risinājumi mobilajā vidē";
6. Vita Brakovska, biedrība ZINIS - "Izmēri savu radošumu!";
7. Lattelecom - "Kāpēc datu dublēšana ir tik svarīga".

Vairāk par "Strādā jebkur!" dienu uzzini šeit.

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku