Blogs

Ātrs 14 startup apskats, par kuriem Tev būtu jāzina 2015. gadā

2015. gadā populāri kļuvuši vairāki startup’i, kas iepazīstinājuši pasauli ar dažādiem produktiem un pakalpojumiem. Šajā sarakstā iekļauts viss – sākot ar jauna veida veselīgu ūdeni un beidzot ar modernām brillēm par zemām cenām.

ZenPayroll:
ZenPayroll ir revolucionāra aplikācija, kas atvieglo dzīvi gan darbiniekam, gan priekšniekam.  Ar šīs aplikācijas palīdzību iespējams samaksāt algu, noguldīt naudu, kā arī aizpildīt dažādus valsts institūciju dokumentus.

Calm.com:
Mūsu ikdiena kļuvusi arvien stresaināka, taču ne ar šo aplikāciju!Calm.com sniedz iespēju pameditēt 2, 10 vai 20 minūtes.

Vicomi:
Kā Tu jūties? Esi laimīgs? Bēdīgs? Dusmīgs? Garlaicības nomākts? Nav sevišķi lielas izvēles, lai aprakstītu savas izjūtas interneta vidē – populārākais ir patīk/nepatīk. Vicomi ir uz emocijām balstīta platforma, kas ļauj redaktoriem piedāvāt tādas ziņas, kas atbilst lasītāja garastāvoklim. Šīs lapas īpašniekiem ir iespēja labāk saprast savu mērķauditoriju, lai būtu iespēja publicēt lasītājam ne tikai atbilstošāku saturu, bet arī reklāmas.

Wealthfront:
Wealthfront ir viens no pasaulē lielākajiem un ātrāk augošajiem ieguldījumu pakalpojumu sniedzējiem. Viņu aplikācija arī palīdz vieglāk kontrolēt savus ieguldījumus, lai arī kur Tu atrastos.

Hint Water:
Hint Water ir dabīgs, bez kalorijām, bez glutēna un vegāniem draudzīgs ūdens ar nelielu garšas “nokrāsu”. Šis ūdens patiešām ir pārsteidzoši dabīgs!

Captain Up:
Captain Up ir jauns pakalpojums, kas pievieno dažādus sociālo un azartspēļu vietņu slāni citām lapām un aplikācijām.

Brayola:
Brayola ir jauns uzņēmums, kas vēlas palīdzēt sievietēm padarīt krūšturu pirkšanu daudz vieglāku – ar dažādu algoritmu un informācijas palīdzību tas ir patīkamāk un jautrāk izdarāms.

CamFind:
CamFind ir jauna aplikācija – meklētājs. Tas ir pavisam vienkārši, ja vēlies uzzināt vairāk par kādu lietu, tad Tev jānofotografē tā un pēc dažām sekundēm iegūsi rezultātu. Aplikācija uzrādīs arī līdzīgus attēlus, cenas. Tā arī spēj atpazīt dažādas vietas, suņu šķirnes, restorānus un daudz ko citu.

Green Ride:
Green Ride radījis jaunu, videi draudzīgu pārvietošanās veidu – mazu, stilīgu un portatīvu.

August Smart Lock
Ar August Smart Lock palīdzību iespējams atslēgt un aizslēgt durvis ar telefona palīdzību. Iespējams arī izsniegt “atslēgas”, lai tās būtu pieejamas visiem ģimenes locekļiem.

Quattrocento:
Ar Quattrocento palīdzību iespējams par zemām cenām iegādāties Itālijā ražotas brilles no dažādiem populāriem zīmoliem.

NexStop Studio:
Aplikācija Selfit padarīs Tavu selfiju vēl interesantāku! Ar Selfit palīdzību iespējams savam selfijam pievienot 3D labumus, piemēram, brilles, cepures, dažādus kostīmus!

Rounds:
Rounds ar “video burbuļiem” ļauj jebkuru lapu pārvērst par video čata ballīti ar draugiem, kas atrodas tuvu vai tālu!

StoreDot:
StoreDot izveidojis telefona baterijas tehnoloģiju, kas ļauj uzlādēt telefonu pilnībā tikai 30 sekunžu laikā!

Avots:http://www.forbes.com/sites/ilyapozin/2015/01/14/15-startups-you-need-to-know-for-2015/4/

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku