Blogs

Atbildīga biznesa nedēļa

No 8. līdz 14. jūnijam norisināsies Atbildīga biznesa nedēļa, kuras laikā uzņēmumiem būs iespēja sanākt kopā, lai ar lepnumu parādītu savu pozitīvo ietekmi dažādās jomās, vienlaikus veicinot ideju apmaiņu starp organizācijām, lai ikkatrs varētu darīt labas lietas. Šīs nedēļas mērķis ir sekmēt sabiedrības izpratni par tēmām, kas saistītas ar darba vides un biznesa stratēģiskās attīstības jomām Latvijā un Baltijā.

Korporatīvās ilgtspējas un attīstības institūts aicina nedēļas aktivitātēs iesaistīties jebkuru uzņēmumu, kas ir ieinteresēts dalīties ar savu pieredzi, zināšanām vai paveiktajiem labajiem darbiem un reizē veicināt atbildīgas uzņēmējdarbības attīstību vietējā kopienā. Uzņēmums var iesaistīties, rīkojot aktivitātes, piemēram, sniedzot praktiskas iespējas saviem darbiniekiem, klientiem, piegādātājiem un citām ieinteresētajām personām uzzināt par savām zināšanām un kompetencēm vai daloties ar tām.
Tāpat uzņēmumi nedēļas laikā var veicināt savu atpazīstamību, izmantojot un izvietojot vizuālos materiālus, parādīt klientiem un ieinteresētajām pusēm, ka uzņēmums iesaistās atbildīgas uzņēmējdarbības veicināšanas kustībā. Atbildīga biznesa nedēļu iespējams izmantot kā “āķi” gan reģionālas, gan nacionālas nozīmes medijiem, pievienojot savu un sava uzņēmuma redzējumu par atbildīgu uzņēmējdarbību un Atbildīga biznesa nedēļas aktivitātēm. Tāpat uzņēmumi tiek aicināti dalīties ar savām aktivitātēm un ar citu iesaistīto organizāciju ar Atbildīga biznesa nedēļu saistītajām ziņām, izmantojot nedēļas mirkļbirku #ABnedēļa.
Papildu informācija un pietiekšanās: http://ilgtspeja.turn.lv/atbildiga-biznesa-nedela/

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku