Blogs

Akcija Darbs laukos

Jūlija nogalē un augusta sākumā Nodarbinātības valsts aģentūras filiāles sadarbībā ar biedrību “Lauksaimnieku apvienība” un Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomi rīkos akciju “Darbs laukos”. Tās ietvaros vietējo zemnieku saimniecību pārstāvji plāno tikties ar darba ņēmējiem.

Pasākumu ietvaros zemnieku saimniecību vadītāji piedāvās noklausīties potenciālo darba devēju stāstījumus par savu saimniecību, darba specifiku, atalgojumu, transporta un dzīvošanas iespējām, kā arī iegūt citu informāciju, kas nepieciešama darba attiecību veiksmīgai uzsākšanai. Darba meklētāji varēs pieteikties uz brīvajām darba vietām zemnieku saimniecībās un piedalīties darba intervijās.
Nodarbinātības valsts aģentūra informē, ka pirmais akcijas “Darbs laukos” pasākums norisināsies Kuldīgā jau 29.jūlijā no plkst.10 līdz 12. Tajā piedalīsies zemnieku saimniecība „Garīši”, kuras pamatnodarbošanās ir kāpostu un citu dārzeņu audzēšana, pārstrāde; zemnieku saimniecība „Biezaiši”, kas pārstāv lopkopības nozari un graudaugu audzēšanu; zemnieku saimniecība „Laivenieki”, kas nodarbojas ar dārzeņu audzēšanu; zemnieku saimniecība „Smilškalni”, kas nodarbojas ar aveņu audzēšanu, pārstrādi un vīna ražošanu. Pasākumā piedalīsies arī biedrības „Lauksaimnieku apvienība”, Kuldīgas novada pašvaldības un NVA Kuldīgas filiāles pārstāvji.
Nākamais akcijas pasākums notiks Nodarbinātības valsts aģentūras Dobeles filiālē 6.augustā, bet 11.augustā interesneti tiks aicināti uz aģentūras Valmieras filiāli.

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku