Blogs

5 no foršākajiem darbiem pasaulē

Pasaulē pastāv tik daudz profesiju, bet vai varēji iedomāties arī par šīm?

1.Šokolādes konsultants
Visiem, kuriem garšo šokolāde šis darbs izklausīsies pievilcīgi. Visu dienu pavadīt šokolādes tuvumā gan ekskluzīvākos veikalos, gan mazākās šokolādes darbnīcās.

2.
Alus testētājs
Savukārt alus piekritējiem alus testēšana izklausīsies pēc sapņu darba. Taču šajā darbā nav nepieciešama kāre uz alkoholu, bet gan tādas garšas kārpiņas, kas var izgaršot dažādu garšu nianses.

3.
Lego skulptūru veidotājs
Kuram gan nepatiktu visu dienu kaut ko būvēt un veidot! Lego parki paliek arvien populārāki, tāpēc šajos parkos veido tādas skulptūras, kas priecē, sajūsmina apmeklētājus. Par lego skulptoru nav tik viegli kļūt, jo pašlaik ir ļoti liela konkurence.

4.
Haizivju akvārija stiklu tīrītājs
Patīk izaicinājumi un būt uzmanības centrā? Tad šis darbs ir kā radīts tev! Šis darbs ir liels izaicinājums un piedzīvojums katru dienu, kā arī Tevi apbrīnos un vēros daudzi akvārija apmeklētāji. Jācer tikai, ka haizivis nav izsalkušas.. ;)

5.
Profesionāls gulētājs
No rītiem grūti piecelties, un modinātājs tiek atlikts neskaitāmas reizes? Tad varbūt jāsāk to uzkskatīt nevis par kaut ko sliktu, bet gan talantu! Gulēšana ir tas temats, par kuru interese tikai pieaug. Ir dažādu veidu profesionālie gulētāji - tādi, kuri piedalās sapņu vai miega pētījumos, ir arī tie, kuri piedalās dažādu ar miegu saistītu produktu testēšanā, piemēram, matraču.

Avots:
http://www.careeraddict.com/2852/top-5-most-amazing-jobs-in-the-world



Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku