Blogs

4 veidi kā uzņēmēji vērtē savus darbiniekus!

Veiksmīgi uzņēmēji dalās ar metodēm, kas vislabāk strādā viņu kompānijās, tāpēc arī uzņēmēju organizācijas (Entrepreneurs' Organization) biedriem tika vaicāts - kādas ir visefektīvākās metodes, lai novērtētu savus darbiniekus?

Iesaisti visus

"Katrs darbinieks tiek novērtēts pēc ceturkšņa sasniegumu plāna. Šie plāni tiek kopīgi izstrādāti ceturkšņa uzņēmumu sanāksmēs, kas nozīmē, ka visi darbinieki par tiem ir informēti un var paši sniegt ieteikumus plānu izstrādē. Tie tiek glabāti koplietojamā failā un sasaistīti ar uzņēmuma rezultātu rādītājiem. Visi darbinieki redz savus un citu darbinieku failus, un zina, kā tiks novērtēts viņu darbs. Šī sistēma ļoti labi darbojās, jo darbinieki paši palīdz uzstādīt sev mērķus, zina kā tie tiks vērtēti, kā arī regulāri tos apspriež ar savu vadītāju un mentoru. "

John Dillard, EO Charlotte
Prezidents, Big Sky Associates

"Monētu" pieeja

"Cik vien iespējams, darbinieku novērtēšanai cenšamies izmantot" Monētu" pieeju. Tas nozīmē, ka tiek mērītas abas monētas puses, piemēram, pārdošanas vidē tas nozīmētu no vienas puses mērīt gan ieņēmumu, gan vidējo peļņas normu, bet no otras klientu apkalpošanu, zvanu skaitu, kā arī klientu apmierinātību. Galvenais ir atrast pareizo kombināciju, kur abu monētas pušu rādītāji ir būtiski un ietekmē uzņēmuma rādītājus"

Tom Kuhne, EO Colorado
Partneris un CTO, The Booth Company

Apsveriet pamatvērtības

"Mēs iekšēji mēs novērtējam mūsu darbiniekus katru mēnesi, pēc tā, kā viņi darbojās saskaņā ar uzņēmuma pamatvērtībām. Ar uzņēmuma pamatvērtībām mēs dalāmies arī ar saviem klientiem un lūdzam tiem sniegt vērtējumu par to, cik labi mēs šīm pamatvērtībām sekojam. Šī metode ļauj mums turēt roku uz mūsu uzņēmuma kultūras pulsa."

Jessica Nunez, EO Dallas
Īpašniece un prezidente, Nunez PR Group

Pusdienu sanāksmes

"Pēdējos gados esmu izmantojis vienkāršu procesu ar lieliem panākumiem. Divreiz gadā es ieplānoju pusdienas ar katru darbinieku. CFO un es dodamies pusdienās ar darbiniekiem (protams, kompānija izmaksā darbinieka pusdienas). Ja darbiniekam ir cits tiešais menedžeris, arī šis cilvēks piedalās pusdienās, bet sarunās mēģina neiesaistīties. Mēs darbiniekiem izsniedzam jautājumu sarakstu jau pirms pusdienām un pusdienu gaitā tam izejam cauri. Viss, kas mums jādara, ir tiešām jāieklausās un jārīkojas, pamatojoties uz informāciju, ko mums sniedz katrs darbinieks. "

Kirk King, EO Detroit
Prezidents, Continuity Programs, Inc.


Avots - https://www.inc.com/entrepreneurs-organization/4-ways-to-evaluate-employee-performance.html

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku