Aktualitātes

Kā “iznīcināt” neproduktīvas tikšanās?

14. februāris, 2017

Nevienam nav laika neproduktīvām tikšanām, nevienam arīdzan nav liekas naudas. Katru gadu neproduktīvu tikšanos dēļ tiek zaudēti 37 miljardi dolāru.
Dažkārt, lai izveidotu produktīvu sarunu ar kolēģiem, partneriem vai klientiem var nākties iekšēji cīnīties pašiem ar sevi, it īpaši, ja iepriekš jau ir bijušas tikšanās, kas ne pie kāda rezultāta nav novedušas.
Mēs visi esam aizņemti un, kā zināms, laiks ir nauda. Vēlies būt produktīvāks sapulcēs un tikšanās? Ar nelielu struktūru un labāku komunikāciju ofisā, katrs var pārvērst sapulces no neefektīvām par efektīvām. Ir pāris paņēmieni, kas iznīcinās garlaicīgās un neproduktīvās sapulces un tikšanās, kuras mēs visi tā neieredzam.

Lasīt rakstu

Jauns gads, jauns darbs! 8 miljoni britu apņēmušies aiziet no sava pašreizējā darba 2016. gadā.

30. decembris, 2015

Pētījums atklājis, ka no aptuveni 31milj., vairāk kā puse nākamajā gadā vēlas uzlabot savu situāciju darbā – iegūt jaunu pozīciju, algas paaugstinājumu, uzlabot savu kvalifikāciju utt. Taču 7,7 milj. cilvēku savā Jaunā gada apņemšanās sarakstā, pirmajā vietā ierindojuši – iegūt jaunu darbu. Par šādām ziņām sevišķi priecīgi gan nebūs šo cilvēku priekšnieki, taču šādi aptaujas dati liecina tikai par vienu – šie profesionāļi ir nelaimīgi savā pašreizējā darbā.

Lasīt rakstu

Domājam zaļi! Šis Ziemassvētku vecītis piegādā eglītes ar velosipēdu!

22. decembris, 2015

Jau rit ceturtais gads, kad Džimijs Riders piegādā eglītes saviem klientiem ar savu velosipēdu un īpaši pagatavoto piekabi. Viņš ir priecīgs, ka var arī šajā veidā iepriecināt savus klientus, kā arī cilvēkus ielās – forši skatīties, kad cilvēki atplaukst smaidā, kad ierauga Džimiju.
Džimija kolēģi saka, ka (sniegs vai lietus) viņš piegādā eglītes ar lielu entuziasmu!

Lasīt rakstu

Millenium paaudze – nākamie izcilie līderi un vadītāji?

28. oktobris, 2015

Pašlaik Y jeb millenium paaudzei (dzimuši no1980 līdz 1997. gadam) ir ļoti liela nozīme gan kā darbiniekiem, gan patērētājiem. Bet vai kāds ir aizdomājies, par kādiem līderiem kļūs šī paaudze? Šīs paaudzes pašreizējiem priekšniekiem un vadītājiem ir liela nozīme šīs vecuma grupas apmācīšanā, skološanā, zināšanu nodošanā.

Lasīt rakstu

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku