Blogs

Nr. 1 pazīme, ka priekšnieks lepojas ar Tevi

Skarbā patiesība ir tāda, ka ne vienmēr priekšnieki skaļi izsaka pateicības vārdus un slavē savus darbiniekus. Tā vietā atzinība tiek izrādīta citos veidos. Nr. 1 šajā sarakstā ir – uzticot vēl vairāk darba. Tas sevī iekļauj arī uzticot papildus pienākumus, kas nereti saistās ar pienākumiem, kuri neietilpst darbinieka pienākumos.

Nav pamata uztraukumam, jo visbiežāk tā nav tikai darbinieka talantu lieka izmantošana. Ja priekšnieks ir patiesi labs līderis un vadītājs, tad viņu interesē darbinieka izaugsmes iespējas. Kā gan citādāk darbinieks var kāpt pa karjeras kāpnēm, ja ne darot arvien vairāk un plašāka klāsta darbus un pienākumus, kuros jāsadarbojas ar citiem kolēģiem un nodaļām? Tā vienkārši priekšnieks darbinieku nepaaugstinās amatā – nepieciešama atzinība un atbalsts no citu kolēģu puses.

Lieliski priekšnieki vēlas, lai viņu padotajiem viss izdotos un būtu iespējams virzīties augšup pa karjeras kāpnēm. Jaunu izaicinājumu un pienākumu uzticēšana ir labākais veids, lai darbinieks varētu pierādīt un parādīt sevi no labākās puses.

Protams, neviens nevēlas tikt apkrauts ar papildus darbu, taču velti laiku arī tam, lai apsvērtu iespēju, ka tas varētu būt veids, kā priekšnieks sniedz Tev iespēju paspīdēt un veicināt Tavas karjeras izaugsmes iespējas.

Avots: http://uk.businessinsider.com/the-biggest-sign-your-boss-is-impressed-with-you-2016-9?r=US&IR=T

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku