Blogs

Jauns gads, jauns darbs! 8 miljoni britu apņēmušies aiziet no sava pašreizējā darba 2016. gadā.

Pētījums atklājis, ka no aptuveni 31milj., vairāk kā puse nākamajā gadā vēlas uzlabot savu situāciju darbā – iegūt jaunu pozīciju, algas paaugstinājumu, uzlabot savu kvalifikāciju utt. Taču 7,7 milj. cilvēku savā Jaunā gada apņemšanās sarakstā, pirmajā vietā ierindojuši – iegūt jaunu darbu. Par šādām ziņām sevišķi priecīgi gan nebūs šo cilvēku priekšnieki, taču šādi aptaujas dati liecina tikai par vienu – šie profesionāļi ir nelaimīgi savā pašreizējā darbā.

Taču, tas ir iedvesmojoši, ka tik liels skaits britu nebaidās “izkāpt ārā” no savas komforta zonas. Pozitīvi ir arī tas, ka darba/karjeras maiņa netiek uztverts vai nosodīts tik skarbi, cik tas bija pirms dažiem gadiem.

Jaunajā gadā cilvēki ir gatavi atrast savu ideālo darbu, kas viņiem būtu piemērots.

Ja jau briti ir tik apņēmības un pozitīvu domu pilni, tad laiks arī sasparoties katram no mums, lai šajā pērtiķa gadā patiesi sasniegtu jaunas, vēl neaizsniegtas virsotnes.

Avots: http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/481368/New-year-jobs-2016-quit

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku