Blogs

Domājam zaļi! Šis Ziemassvētku vecītis piegādā eglītes ar velosipēdu!

Jau rit ceturtais gads, kad Džimijs Riders piegādā eglītes saviem klientiem ar savu velosipēdu un īpaši pagatavoto piekabi. Viņš ir priecīgs, ka var arī šajā veidā iepriecināt savus klientus, kā arī cilvēkus ielās – forši skatīties, kad cilvēki atplaukst smaidā, kad ierauga Džimiju. Džimija kolēģi saka, ka (sniegs vai lietus) viņš piegādā eglītes ar lielu entuziasmu!

Pirmajā gadā šādi izdevās piegādāt 30 eglītes, nākamajā gadā pasūtījumu skaits dubultojās, trešajā gadā tika arī izveidota īpaša mājas lapa, kas veicināja pieprasījumu vēl vairāk.

Arī šis gads nav izņēmums – neskatoties uz šajā sezonai neraksturīgi silto laiku, pieprasījums ir tik liels, ka piegādēs nepieciešama arī rūķu palīdzība. Tas skaidrojams ar to, ka cilvēki arvien vairāk sākt domāt zaļi!

Citās sezonās, kad viņš nebraukā apkārt tērpies kā Ziemassvētku vecītis, viņš arī darbojas savā uzņēmumā “EverGreenDelivery”, taču viņš pēc pasūtījuma izvadā vietējos lauku labumus.

Avots: http://www.bostonglobe.com/metro/2015/12/18/santa-who-delivers-christmas-trees-bike/y858LM6zc8KXd1wQBJYONM/story.html

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku