Blogs

2015. gada tendenču galvenie vadmotīvi bija droni, virtuālā realitāte, 3D printēšana

Kādas būs startupu tendences šajā gadā? Nozaru speciālisti uzskata, ka šajā gadā sevišķi populāras būs šādas 7 startupu tendences/ iespējas:

1. Uzvelkami gadžeti, tehnoloģijas.
Arvien populārākas kļūst dažādas aproces, kas palīdz dzīvot veselīgāk. Eksperti uzskata, ka šī niša kļūs sevišķi populāra šajā gadā

2. Gudrās mājas ierīces.
Izpētīts, ka 2015. gadā lielākā daļa cilvēku vēl nebija gatavi uzticēties dažādām ierīcēm, kuras palīdz pārvaldīt māju, ierīces tajā.., taču šajā gadā solīts, ka viss mainīsies. Cilvēki arvien vairāk ir gatavi paļauties uz iespējām, kuras piedāvā šāda veida tehnoloģijas.

3. Patērētāju datu aizsardzība/drošība.
Jo vairāk tiek sākts lietot iepriekš minētās ierīces un iespējas, jo vairāk palielinās patērētāju drošības prasības. Cilvēkus uztrauc, kam pieejama ar ierīcēm saistītā informācija, vai tā ir drošībā.

4. Pretterorisma tehnoloģijas.
Pēdējā laika notikuma arvien vairāk liek sarosīties prātiem – kā izveidot jaunas, labākas evakuācijas tehnoloģijas, kā nodrošināt drošību. Terorisms ir augoša problēma visā pasaulē, tāpēc tiek meklēti jauni risinājumi, lai pret to cīnītos.

5. Risinājumi, lai varētu pasargāties no hakeru iebrukumiem.
Hakeri kļūst arvien labāki un labāki savā darbā, tāpēc nepieciešams turēt viņiem līdzi, atrodot arvien izsmalcinātākus veidus, lai pasargātu dažādus datus.

6. Digitālā veselība.
2016. gads atnesīs jaunas vēsmas, lai uzlabotu cilvēku veselības failu glabāšanu un padarītu tos ērtāk lietojamus, kā arī – lai radītu jaunus un attīstītu veselības diagnostikas rīkus..

7. Automašīnas, kas pašas brauc.
Šī būs viena no šī gada karstākajām tendencēm – tas gan nenozīmē, ka pēkšņi ielās uz katra stūra būs mašīnas, kas brauc pašas, taču būsim vienu soli tuvāk tam.

Lai redzētu, vai kāds no šiem speciālistu pareģojumiem piepildīsies, nedaudz jāpagaida, bet viens ir skaidrs – jauns gads, jaunas idejas!

Avots: http://www.cio.com/article/3019718/startups/the-10-biggest-startup-opportunities-in-2016.html

Piesakies jaunumiem e-pastā!

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku