Blogs

Personāla un uzņēmuma vadības mērķiem jābūt vienotiem ceļā uz panākumiem

Kad mēs sapņojam par panākumiem, mēs bieži domājam par kāda īpaša mērķa sasniegšanu. Vienalga, vai tā būtu jauna konta atvēršana, paaugstinājums vai konkrētas algas piedāvājums, jums šķiet, ka tikai tas radīs panākumu izjūtu. Taču cilvēki nemaina vērtējumu par sevi pēc panākumu gūšanas. Viņi reaģē uz plašāka mēroga notikumiem. Kad jūs atverat kontu, saņemat paaugstinājumu vai algas pielikumu, jūsu iztēloto konkrētā sasnieguma vērtību sagandē tie paši uzmācīgie apsvērumi, kas lika domāt, ka jums ļoti nepieciešams vēl viens panākums. Galīgie panākumi neatnāk kopā ar jūsu nākamo sasniegumu un nav arī tam pakļauti. Panākumu izjūtu rada visas jūsu pūles un centieni kopā, jūsu pārliecība, pieredze un jūsu dzīve. Panākumi ir darbību kopums, nevis tikai lentīte ap to. Kāds notikums var būt graujošs īstermiņā, taču zinātnieki ir atklājuši, ka cilvēku nopietna pašatklāsme, sevis apzināšanās - uzskats par to, kas viņi ir un uz ko viņi ir spējīgi,  - nav saistīta ar kādu atsevišķu pozitīvu vai negatīvu notikumu. Sevis apzināšanos veido pārliecību un sajūtu kopums, kas veidojas ar ilgstošu pieredzi gan mājās, gan darbā.

Black, 1999

Autora lapa: www.enjoy24.lv

Kāds notikums var būt graujošs īstermiņā, taču zinātnieki ir atklājuši, ka cilvēku nopietna pašatklāsme, sevis apzināšanās - uzskats par to, kas viņi ir un uz ko viņi ir spējīgi, - nav saistīta ar kādu atsevišķu pozitīvu vai negatīvu notikumu. Sevis apzināšanos veido pārliecību un sajūtu kopums, kas veidojas ar ilgstošu pieredzi gan mājās, gan darbā.

<  Atpakaļ

Uzzini pirmais

Piesakieties jaunumu saņemšanai e-pastā:

www.enjoyrecruitment.lv izmanto sīkdatnes (cookies), kas saglabā informāciju par Tavu mājaslapas apmeklējumu. Dati ir anonīmi, tie palīdz mums uzlabot mājaslapas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Sīkāk par Sīkdatnēm un Privātuma Politiku